Kompressor fra Slime

Kompressor fra Slime

SLIME sport mini kompressor 12V verdens mest kompakte kompressor til 12V.

Hele 4 forskellige strømkabler, bæretaske og dæktryksmåler medfølger verdens bedste forsegler/lapper af punkteringer af dæk med/uden slange.

SLIME udnytter Fibro-Seal-teknologi til at forsegle punkteringer enten før eller efter de forekommer.

Den varemærkede grønne væske indeholder enten 100% fibre (slange formel - til dæk med slange) eller en blanding af fibre, gummi partikler og andre størknings-agenter (slangeløse formel - dæk uden slange).

Når SLIME er installeret i dækket, forbliver det i en flydende tilstand og reparer punktering i slidbane området udenpå og indeni på op til 6 mm.
Som dækket roterer tvinges forseglingen rundt i dækkets slidbane område og skaber et bånd af beskyttelse.

Når en punktering opstår, presser den frigjorte luft den grønne væske gennem punkteringshullet, og her opstår forseglingen helt automatisk takket være SLIMEs unikke sammensætning, og forhindre yderligere lufttab.

SLIME er i stand til at arbejde igen og igen og reparere punkteringer, når de opstår. SLIME er helt ufarligt og kan vaskes af med vand. SLIME er markedsførende indenfor dækforseglingsteknologi og som det eneste dækforseglingsmiddel anbefalet af bilfabrikanter og AAA (den førende leverandør af autohjælp i USA)

Bemærk at Slime væsken ikke medfælger.

Pris pr.
349,00 DKK 199,00 DKK