Cykler til børn

Børnecykler

Find den perfekte drengecykel eller pigecykel i vores sortiment, der byder på seje og sikre cykler til børn.

Hos SPAR247 er vores cykler til børn en sand oplevelse. Små drenge og piger kan finde den helt perfekte cykel. De seje detaljer gør det ekstra sjovt at prøve kræfter med sin første cykel – der selvfølgelig er forsvarligt udstyret og designet til at give barnet de første positive oplevelser bag cykelstyret.

Alle vores børnecykler er særligt fremstillet til børn, så de små kan få den bedst mulige oplevelse, når de for første gang skal træde i pedalerne.

Se de flotte modeller lige her.

Viser 1 - 4 af 4

Mere om cykler til børn

Det tager tid at blive en sikker cyklist. Men med de rette cykler til børn er forudsætningen de bedste helt fra start.

Hos SPAR247 forhandler vi flotte børnecykler, der er designet til børnene og ikke mindst til at give børnene egenskaber, der hjælper dem med at blive sikre på cyklen. Cyklistforbundet anbefaler blandt andet på deres hjemmeside, at børn lærer nogle elementære færdigheder, inden de – i en alder af tidligst 6 år – må begynde at cykle alene i trafikken. Disse færdigheder tæller blandt andet:

  • · At kunne holde balancen ved forskellige manøvreringer
  • · At kunne bremse sikkert op
  • · At kunne se sig til siderne – uden at slingre for meget

Vores cykler til børn har det helt rette udstyr, der hjælper barnet med at lære at begå sig netop sådan på cyklen. Særligt støttehjulene er som regel en streng nødvendighed for at lære at kontrollere motorik og holde balancen, ligesom barnet lærer at bremse op med enten hånd- eller fodbremse. Støttehjul kan naturligvis let afmonteres, når barnet er klar til at cykle uden disse.

Mange børnecykler er egentlig blot voksencykler i mindre udgaver, men dette kan give problemer for førligheden og påvirke barnens oplevelse med cykling i en negativ retning. Derfor er det værd at investere lidt ekstra for at købe en børnecykel, som rent faktisk er fremstillet til børn. Det er nemlig vigtigt, at børnene føler sig trygge på cyklen - især de første gange, hvor det hele er nyt!

Flotte temaer på børnecykler

Cyklerne har flotte børnevenlige farver, der motiverer barnet ekstra til at bruge cyklen og få masser af øvelse samt sund motion. Cykling handler nemlig også om at have det sjovt, og det får barnet helt sikkert på en sej Spiderman- eller Disney cykel.

Dertil har vores drengecykler og pigecykler en masse sjovt tilbehør, som dog varierer fra model til model. Eksempelvis cykelkurv, drikkedunk, ekstra sæde til dukken m.m.

Kort sagt: du finder de perfekte cykler til børn lige her på siden.