El bil til børn

El biler

Nu kan fartglade drenge og piger langt om længe selv prøve kræfter med at sidde i en rigtig bil til børn, træde på speederen, dreje med rattet og nyde timevis sjov kørsel!

Hvad enten din dreng eller pige foretrækker en racerrød Ferrari, en Jeep til jungleeventyr, en lækker Audi eller sågar en sej el motorcykel, finder du den hos SPAR247. 

Vi råder over et spændende udvalg af nærmest autentiske bilmodeller, hvoraf flere kan styres med fjernbetjening, så du som forældre kan tage kontrollen, indtil barnet selv lærer at styre bilen.

Viser 1 - 18 af 18

Fuld fart frem!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en el bil til børn er sjovt legetøj, der vil bringe utallige timers sjov underholdning med sig. Bilerne har typisk et stærkt 12 volts batteri, så der er power nok til at barnet får en sjov oplevelse med el bilen – både inde, på fliser eller i haven.

Bilernes design er desuden udformet realistisk, og flere el biler til børn laves med licens fra bilfabrikanterne, så følelsen af at sidde i en ”rigtig” bil bliver så autentisk som muligt.

Giv en hjælpende hånd

Bemærk at flere el biler har den ekstra funktion, at de kan styres med en medfølgende fjernbetjening. Det er et fantastisk værktøj, hvis du har en dreng eller pige, der lige skal have lov lære at kontrollere el bilen. Så snart barnet er klar til at overtage rattet, lægger du blot fjernbetjeningen og nyder synet af en ung chauffør, der mestrer at manøvrere en sportsvogn, Jeep, klassiker eller lignende.

Mulighed for motorcykel look

Skulle livet på en el motorcykel friste mere, finder du naturligvis også et lækkert udvalg af flotte racerbikes (med mulighed for at montere / afmontere støttehjul). Der er masser af god lyd i de rå el motorcykler, som findes til både små og lidt større børn.

Masser af plads til leg

En el bil til børn er ikke blot motorlyd og vind mod ørerne, for mange af modellerne er udstyret med mulighed for at tilkoble telefon / MP3-afspiller, så der kan skrues op for musikken under køreturen.

Det gør det ekstra sjovt at tage en tur i den nye flotte el bil og gøre sig de første erfaringer med frem/bakgear, speeder, bremse, rat og alle de andre sager, der skal holdes styr på i den nye sjove bil.

Du finder den perfekte el bil til børn lige her.