Cykelholder til bil

Cykelstativ til bilen

Find den helt rette cykelholder til bilen. Vi forhandler kvalitetsvarer fra blandt andet Satex, Hercules, Parma og Peruzzo.

Her finder du cykelholdere og stativer, der kan klare fra 1 og helt op til 4 cykler. Vi har alt fra basis modellen til luksus udstyr, der gør det let at tage cyklerne med ud i verden. Vi fører naturligvis relevant tilbehør, så du har alt du skal bruge, når cyklen skal spændes på.

Find det perfekte cykelophæng her – og se gode råd om montering og andet nedenunder produkterne.

Viser 1 - 16 af 16

Cykelholdere til alle behov

Skal du transportere din mountainbike ud til skoven et par gange i løbet af sommeren eller skal dig og familien have sportscyklerne med en tur til Italien? Uanset hvilket behov du har, leverer vi den perfekte cykelholder til bil. Der kan dog være forskel på, hvilke egenskaber de enkelte løsninger tilbyder, og dem kan du læse mere om her.

Vippefunktion

Mange familier tager deres cykler med på længere udflugter og ferier. Når man kører langt og længe ad gangen, er det rart at have muligheden for at tilgå sit bagagerum – vel at mærke uden at skulle afmontere cykelstativet.

Dit valg af cykelholder til bil bør derfor have en såkaldt vippefunktion, så du nemt kan komme i dit bagagerum. Det gør alt andet lige oplevelsen meget bedre. da det ikke er alle, som er stærke nok og teknisk bekendte med, hvordan man afmonterer cykelholderen. 

Montering

Flere cykelholdere findes med quick release system. Det betyder, at holderen er både nem og hurtig at montere eller afmontere. Funktionaliteten gør det let at håndtere din cykelholder til bil. Det er rart at finde en cykelholder, der er simpel at montere, så alle i familien kan finde ud af det. På den måde slipper et enkelt familiemedlem for at stå for monteringen - og de andre for at være afhængige af denne person. 

Har du styr på tilbehøret?

En cykelholder til bil kan blokere for udsigten til nummerplade og lygter. Hvis dit cykelstativ ikke allerede har indbyggede løsninger til dette, skal du investere i en lygtebom, så nummerplade og lys sidder yderst og er synligt. En lygtebom sparer dig for unødvendige bøder og er utrolig nem at montere.

Sørg også altid for at have det rette anhængerstik. Du kan finde alt dette tilbehør og mere til blandt vores sortiment her på siden. 

Det lille ekstra

Husk at der kan være stor forskel på, hvor godt din cykelholder beskytter bilen. Hvis du mistænker dine cykler for at kunne komme i kontakt med bilen og lave ridser eller skrammer, så sørg for at pakke stellet godt ind. Du kan både købe skind m.m., der er specielt fremstillet til dette, men du kan også gøre det selv med eksempelvis skumgummi- eller varmeisoleringsrør. De er nemme at montere på enten cykelophæng eller cykelstel og billige i pris. Skumgummirørene beskytter både cykler og køretøj.

Sidst, men ikke mindst, bør du altid sørge for, at dine cykler kan låses ordentligt fast til cykelstativet. Nogle stativer har integreret lås, men hvis det ikke er tilfældet, så sørg for at låse cyklen fast med en godkendt lås. Bare for en god sikkerheds skyld.