Metaldetektor

Gode metaldetektor tilbud

Gå på jagt efter metal, mynter, smykker, guld m.m. med en smart metaldetektor. SPAR247 forhandler gode all-round modeller og fører gode metaldetektor tilbud.

Nu kan du gå på opdagelse med din egen detektor både på jord eller i lavt vand. På SPAR247 finder du et solidt udvalg af gode detektorer, der hjælper dig med at finde alt fra gamle mønter til relikvier eller guld. Du finder det perfekte metaldetektor tilbud her, så du kan gøre et kup i det fri.

Klik ind på de enkelte produkter for at læse yderligere specifikationer. 

Viser 1 - 2 af 2

Metaldetektor tilbud hos SPAR247

Vi har gjort det let for dig at finde den bedste metaldetektor til all-round brug inden for en perfekt budgetramme.

Vores metaldetektor tilbud giver dig mulighed for at vælge blandt metaldetektorer, der er yderst velegnede til brug på marker, strand, i skov eller på almindelig landejendom. Søgedybden variere fra produkt til produkt, men er generelt velegnet til alsidigt brug i det danske landskab. Vent ikke længere - tag på skattejagt i det danske landsskab, som stadig gemmer på mange hemmeligheder fra en svunden tid! Det helt rette fund kan meget vel gå hen og gøre dig både berømt og særdeles velhavende. 

Hvordan fungere en detektor?

Metaldetektorerne er brugervenlige og lette at benytte. Man starter dem og holder dem herefter nede langs jorden for at de kan søge efter metaller, men hvordan fungerer de egentlig rent teknisk?

Man behøver ikke kende den præcise videnskab. Man kan sagtens finde metaller uden. Men en hurtig forklaring ville dog afsløre, at detektoren udsender et signal. Når det signal ikke kommer i kontakt med et metal, sker der ingenting. Ingenting lyser og du hører ingen lyde. Når signalet derimod bliver forstyrret af en metalgenstand (der sker en elektromagnetisk reaktion), giver maskinen dig besked med lampe, lys eller display – afhængigt af hvilken model du benytter.

Hvis du er interesseret i lidt mere baggrundsviden, inden du gør brug af vores metaldetektor tilbud, kan vi fortælle, at det allerførste apparat, der minder om en metaldetektor, blev opfundet i forbindelse med opklaringen af mordet på James Garfield, der som amerikansk præsident blev snigmyrdet i 1881. Alexander Graham Bell opfandt det apparat, som skulle bruges til at finde kuglen i hans krop.

Siden da er der løbet meget vand under broen, og i dag er apparatet både langt mere effektiv og i transportabel form.

Hurtig levering fra SPAR247

Uanset om du allerede er grebet af hobbyen, og blot vil gøre brug af et godt metaldetektor tilbud, eller du er helt ny, så tilbyder SPAR247 hurtig levering af dit nye produkt, så du kan tage det i brug snarest muligt.

Bestil din nye metaldetektor lige her på siden.